Фератум

Фератум България“ ЕООД

E част от международната кредитна компания Ferratum Group и е първата компанията в България, която отпуска бързи заеми, като кандидатстването се извършва онлайн в интернет.
Ferratum Group е е международен доставчик на мобилни банкови услуги, потребителски кредити и финансови услуги за малкия и среден бизнес. Основана през 2005 г. и със седалище в Хелзинки, Финландия, Ferratum Group се разширява бързо, за да работи в 25 страни в Европа, Африка, Южна и Северна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион.Основната дейност на компанията – отпускане на потебителски заеми, като кандидатстването за кредит се извършва онлайн.
Как работи
Кредит до заплата от 50 лв. до 1000 лв., като срокът на заема може да варира от 5 до 45 дни, според вашите нужди. Условията варират според сумата, от която се нуждаете.
И заем на вноски за суми от 400 лв. до 5000 лв. със срок за погасяване от 2 до 12 месеца.

Плащане
Може да направите плащане на каса на Изипей или по някоя от нашите банкови сметки.Може да погасите кредита си по един от следните начини, като задължително в основание на плащане посочите ЕГН на титуляра на кредита.
  • Каса на EasyPay
  • Устройство на Cashterminal
  • По банков път чрез интернет банкиране или превод от клонова мрежа на Банка ДСК или Пощенска Банка.
ДСК Банка IBAN: BG58STSA93000017251466 BIC: STSABGSF
Пощенска Банка IBAN: BG19BPBI79421079675801 BIC: BPBIBGSF
  • Онлайн, през профила ви в ePay.bg по КИН: 2555964534.

изифинанс

Изи Финанс ЕООД Е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ с удостоверение № 211. Създадено през 2011г, дружеството предоставя краткосрочни, онлайн кредити за минимално време и с минимум документи. Как работи Изи Финанс / Мини

Неткредит

НетКредит E услуга на „НетКредит“ ООД, гр. София. Дружеството е регистрирано като финансова институция съгласно удостоверение № BGR00213 на Българска народна банка и е администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.Кандидатстването