Изикредит

Изи Асет Мениджмънт АД

Или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е абсолютен лидер в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента.В средата на 2015 г. „Изи Асет Мениджмънт“ АД взе решение за учредяване на Мениджмънт Файненшъл Груп (МФГ). Целта е МФГ да обхване в структурата си водещи компании в областта на небанковите финансови услуги. Групата на МФГ има амбициите да се утвърди като един от най-бързо развиващите се доставчици на финансови услуги в Централна и Източна Европа, благодарение на опита, плановете и бизнес моделите на компаниите. Някои от тях са с над 10 годишна история в областта на финансовите услуги, както и с над 6000 служители и сътрудници в повече от 425 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.
Как работи
Кредита варира според нуждите от 100 лв. до 8000 лв,като се дели на едноседмични вноски с продължителност 43 седмици или около 10 месеца кредитът е максимум до 3000 лв – двуседмични вноски с кредит от 500 до 5000 лв.с продължителност 26 вноски което се равнява на 13 месеца.И месечен от 200 до 8000 лв.с продължителност до 36 месеца.
Седмична вноскаДвуседмична вноскаМесечна вноска
Вноските се събират на удобно за Вас място, всяка седмица от Вашия Кредитен консултант.
Всички клиенти на Изи Кредит могат да направят плащане на дължимата вноска и по банков път или чрез дебитна или кредитна карта.
Плащанията се приемат чрез виртуален ПОС терминал на „Банка ДСК“, партньор на Изи Асет Мениджмънт АД, като самото плащане се обслужва изцяло от авторизационния център на банката. Въведените картови данни не се съхраняват. Вноските по кредита се отразяват в рамките на 24 часа. В случай, че сте дублирали плащането или сте надвнесли сума по кредита, може да се обърнете към нас за възстановяване на съответната сума. Възстановяването се извършва по картата, с която е направено плащането, в срок до 30 календарни дни.

 

Мини заем

MiniZaem.bg  Е интернет платформа за предоставяне на бързи, онлайн кредити на физически лица. Създадена от Изи Финанс, услугата Ви дава лесен достъп до финансиране в моменти на необходимост.Изи Финанс е небанкова финансова институция съгласно удостоверение

изифинанс

Изи Финанс ЕООД Е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ с удостоверение № 211. Създадено през 2011г, дружеството предоставя краткосрочни, онлайн кредити за минимално време и с минимум документи. Как работи Изи Финанс / Мини