изифинанс

Изи Финанс ЕООД

Е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ с удостоверение № 211. Създадено през 2011г, дружеството предоставя краткосрочни, онлайн кредити за минимално време и с минимум документи.

Как работи

Изи Финанс / Мини Заем ви предлага бърз кредит на вноски до 2500 лв.
Изберете сума и срок, натиснете бутон „вземи пари“, попълнете въпросника. Изчакайте 30 минути за отговор. Ако сте одобрен за кредит ще получите смс и имейл. Прочетете договора и общите условия, които подробно ще Ви изпратим. Ако сте сигурни, че желаете кредита, съгласете се дистанционно чрез онлайн подписване. Ще се свържем с Вас чрез телефонно обаждане, след което ще наредим парите незабавно по банковата Ви сметка или на каса на Изи Пей. Цялата процедура отнема не повече от час.

Плащане

Изберете удобен за Вас начин за погасяване на кредита – по банковите ни сметки или в Изи пей по микросметка. Получател на сумата трябва да бъде Изи Финас ЕООД. В основание на платежното нареждане Ви молим да посочите трите си имена , ЕГН или номер на договор. С цел да Ви напомним падежа на кредита, ще Ви изпратим имейл два дни преди него.

Изикредит

Изи Асет Мениджмънт АД Или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е абсолютен лидер в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на

smilecredit

Smile Credit Е финансова институция регистрирана в БНБ с удостоверение № BGR00298. Това  дава възможност да предоставят кредити,  по нов начин – лесно, бързо и от разстояние.Само Онлайн.Администратор на лични данни вписан в регистъра на