изифинанс

Изи Финанс ЕООД

Е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ с удостоверение № 211. Създадено през 2011г, дружеството предоставя краткосрочни, онлайн кредити за минимално време и с минимум документи.

Как работи

Изи Финанс / Мини Заем ви предлага бърз кредит на вноски до 2500 лв.
Изберете сума и срок, натиснете бутон „вземи пари“, попълнете въпросника. Изчакайте 30 минути за отговор. Ако сте одобрен за кредит ще получите смс и имейл. Прочетете договора и общите условия, които подробно ще Ви изпратим. Ако сте сигурни, че желаете кредита, съгласете се дистанционно чрез онлайн подписване. Ще се свържем с Вас чрез телефонно обаждане, след което ще наредим парите незабавно по банковата Ви сметка или на каса на Изи Пей. Цялата процедура отнема не повече от час.

Плащане

Изберете удобен за Вас начин за погасяване на кредита – по банковите ни сметки или в Изи пей по микросметка. Получател на сумата трябва да бъде Изи Финас ЕООД. В основание на платежното нареждане Ви молим да посочите трите си имена , ЕГН или номер на договор. С цел да Ви напомним падежа на кредита, ще Ви изпратим имейл два дни преди него.

Фератум

Фератум България“ ЕООД E част от международната кредитна компания Ferratum Group и е първата компанията в България, която отпуска бързи заеми, като кандидатстването се извършва онлайн в интернет. Ferratum Group е е международен доставчик на мобилни банкови

Неткредит

НетКредит E услуга на „НетКредит“ ООД, гр. София. Дружеството е регистрирано като финансова институция съгласно удостоверение № BGR00213 на Българска народна банка и е администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.Кандидатстването