Видове Кредити

Без значение дали имате нужда от потребителски кредит, ипотечен кредит за покупка на имот, искате да оптимизирате разходите си с рефинансиране – тук ще намерите информация на разбираем език, без да губите излишно време в обиколки по банки и чакане по опашки.
Ипотечен кредит за покупка на апартамент
Покупката на апартамент е важно решение съпътствано с тънкости и детайли, които ще погълнат голяма част от времето Ви, ако предприемете тази стъпка сами.
Ипотечен кредит за покупка на еднофамилна къща
Отпуска се при наличието Акт 16 на имота и изисква също толкова време като при кредит за апартамент. Ние ще Ви помогнем през целия процес от идеята до усвояването.
Ипотечен кредит за строеж на еднофамилна къща
Мечтаният дом за всеки човек е по-достъпен от всякога. Кредита се отпуска предимно на физически лица с издадено разрешително за строеж. Състои се от няколко етапа.
Ипотечен кредит за покупка на парцел – урегулиран поземлен
имот – УПИ

Банки отпускат ипотечни кредити за покупки на парцели – урегулирани поземлени имоти (УПИ) с предназначение за „жилищно строителство“.
Ипотечен кредит за покупка на ателие
Отпуска се при наличие на А16. Възможност за отпускане на допълнителни средства за ремонт и обзавеждане.
Ипотечен кредит за покупка на гараж / парко място Отпускат се от банките при внесени минимум 10% от пазарната стойност на имота, като самоучастието е до 30%.
Кредит за рефинансиране
Отпуска се с цел оптимизация на разходите или обединяване на задълженията при по-добри условия като например по-малко оскъпяване за периода.
Потребителски кредити
Отпускат се за текущи нужди, покупка на автомобил или друго. Нецелеви кредити до 50 000 лв. Използват се и за обединение на задължения.
Фирмени кредити Няколко основни сегмента според размера и оборота на предприятието. Отпускат се инвестиционни, оборотни средства и други.